Мобилна версия за отпушване на канали

Денонощно отпушване на канализация

0877 262 727

Имате проблем със спукан водопровод?

Не се притеснявайте, нашата фирма прави пълна видеодиагностика и извършва професионални ремонтни дейности!

Повикайте ни сега

Питате се защо Ви се е спукала канализационната тръба?

Видеодиагностиката може да покаже проблеми в тръбопроводите, за които дори не се си помисляли ,че имате!

Повикайте ни сега

Искате да бъде поправен Вашият спукан канал?

Потърсете ни с максимална информация за проблема за да бъдем максимално бързи и ефективни!

Повикайте ни сега
отпушване на канали отпушване на канали отпушване на канали
Отводняване на мазета, гаражи, приземни етажи, строителни обекти, басейни, заведения и други

Фирмата разполага с помпа за отводняване на мазета и обекти с голям капацитет от 30м3/час. С тази техника отводняването на Вашия обект или мазе е по-бързо и по-евтино. Разполагаме и с по-малки помпи за по-малки количества вода за отводняване на мазета и обекти. Наводнените помещения, мазета или какъвто и да е обект, може да бъде със силно нанесени щети ако не се отводни максимално бързо. Водата както знаем не я спира никога нищо и бавно и славно може да разрушава напред. Ако сте се замислили да опитвате отводняване на мазетата или обекта с кофи за вода, то това означава, че ще изгубите много време и здраве вместо малка инвестиция за да ни викнете да дойдем за отводняване на мазета и обекти.

Отводняване на мазета, обекти, сгради, помещения и гаражи с помпи. Дългите шлангове за отводняване на мазета и обекти, с които разполагаме в комбинация с мощните ни помпи за високо и ниско налягане могат да ви спестят време и средства при вече създалата се обстановка. Предлагаме експресно отводняване на мазета, гаражи, складове, басейни, шахти и др. Ние сме на разположения 24 часа, 7 дни в седмицата.Разполагаме с различни по дебит и размери водни помпи за отводняване на наводнени сгради,улици и дворове, което ни позволява да отстраняваме водата до край.При запушена тръба, налагането може да се покачи и някоя по-слаба връзка да избие и да стане наводнение.В този случай вие просто имате нужда от професионална подкрепа, за отпушване на запушената тръба причинила проблема и отводняване на мазето.Обърнете се към нас преди проблема да се е задълбочил и да причини допълнителни щети. Бързото отводняване на наводнени помещения е една от нашите дейности които предлагаме на жителите от град София и областта. При нужда можете да ни потърсите на денонощните телефони изписани по-горе.
За отводняване на мазета и обекти се свържете с нас на 0877262727

Тагове: отпушване на канали, отпушване, канали, София, денонощно, канализация, Запушен, Мивка, тоалетна, отводняване, изпомпване, септична яма, яма, септична, otpushvane na kanali, otpu6wane na kanali, Kanali, Otpushvane

Имате нужда от отпушване на канал?


Как да се свържете с нас?


0877 262 727

24 часа в денонощието!
Email »: vikkanali@abv.bg

Снимки от процеса по отпушване на канали


Отпушване на канали

Отпушване на канали

Отпушване на канали

Отпушване на канали