Мобилна версия за отпушване на канали

Денонощно отпушване на канализация

0877 262 727

Имате проблем със спукан водопровод?

Не се притеснявайте, нашата фирма прави пълна видеодиагностика и извършва професионални ремонтни дейности!

Повикайте ни сега

Питате се защо Ви се е спукала канализационната тръба?

Видеодиагностиката може да покаже проблеми в тръбопроводите, за които дори не се си помисляли ,че имате!

Повикайте ни сега

Искате да бъде поправен Вашият спукан канал?

Потърсете ни с максимална информация за проблема за да бъдем максимално бързи и ефективни!

Повикайте ни сега
отпушване на канали отпушване на канали отпушване на канали
Отпушване на канали - денонощно

Нашата фирма разполага с опитен персонал и професионално оборудване за отпушване на канали. Работим с професионални пружини за отпушване на канали на фирма Rothenberger. С тях вадим парцали, косми и други причинители на запушвания на канали. Използваме ги също за отпушване на канали на мивки ,отпушване на сифони, отпушване на тоалетни, отпушване на водосточни тръби и други. Отпушваме канали и с помпа за високо налягане /URACA/ с налягане от 150 бара и 230 литра вода в минута.Професионалната техника ни позволява да отпушим вашия канал буквално за минути. 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.


За да не се стига до често използване на услугите за отпушване на канали, е необходимо да спазваме някои правила.

1. Не изхвърляйте в каналите мокри кърпички. Те не се разграждат и предизвикват трайно запушване, след което се налага отпушване на канали.

2. Поставете цедка на кухненската мивка – не изхвърляйте хранителните отпадъци в канализацията. Това е честа грешка и се налага да използвате услуги, за аварийно отпушване на канали.

3. Внимавайте с тоалетния освежител (сапунерки,четки,шампоани) да не падне в тоалетната чиния. Не пускайте водата, а се опитайте да извадите предмета ако не се справите се свържете с нас.

4.След използване на банята почистете решетката на сифона от падналите косми, сапун. Ако те често попадат в канала, това може да доведе до запушване и нужда от отпушване на канализацията Ви.

5. Не изхвърляйте директно мазнини в мивката – те се втвърдяват(стават на сапун) и се налага да използвате услуги, за отпушване на канали.

6. При ремонт предупреждавайте строителите да не изхвърлят или измиват кофите в банята , където разтворите отиват в канала. Втвърдяването може да доведе до това, че услугата отпушване на канали.
Тагове: отпушване на канали, отпушване, канали, София, денонощно, канализация, Запушен, Мивка, тоалетна, отводняване, изпомпване, септична яма, яма, септична, otpushvane na kanali, otpu6wane na kanali, Kanali, Otpushvane

Имате нужда от отпушване на канал?


Как да се свържете с нас?


0877 262 727

24 часа в денонощието!
Email »: vikkanali@abv.bg

Снимки от процеса по отпушване на канали


Отпушване на канали

Отпушване на канали

Отпушване на канали

Отпушване на канали